Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκτόνησε Μαέστρος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χίου.

φωτογραφία από reportaz net
Άλλο ένα θύμα της μνημονιακής βαρβαρότητας! 

Όσο δεν αντιδρούμε, όσο ο καθένας προσπαθεί να λύσει ατομικά τα προβλήματά του, τόσο θα μετράμε αυτοκτονίες, άστεγους, πεινασμένους και κοινωνικά αποκλειμένους.

Δεν υπάρχει άλλη λύση: Η πάλη για την ανατροπή τους ΤΩΡΑ είναι μονόδρομος!

Ή Εμείς λοιπόν ή Αυτοί!

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α νομού Χίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ                     
Χίος 30-12-2013

Το πρελούδιο του Μαέστρου.
Νωπό το αίμα του συναδέλφου Στέργιου Νιαμονιτάκη ,γράφει θλιβερό τον επίλογο της χρονιάς που φεύγει. Μαέστρος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου έδινε το δικό του αγωνιστικό τόνο στις κινητοποιήσεις του κλάδου όσες φορές το συναδελφικό καθήκον επέβαλε.    

Επισφαλής εργαζόμενος ο ίδιος, ο κλάδος του άλλωστε φιγουράρει στη γνωστή λίστα προγραφών, ένιωσε στο πετσί του το ράπισμα της Κυβερνητικής ωμότητας και αναλγησίας. Αντιμετώπισε ο Στέργιος πλήθος όσες αντιξοότητες. Ευαίσθητη καλλιτεχνική φύση πάλεψε όμως δεν άντεξε. Ο κόσμος της μουσικής και της μελωδίας, ο κόσμος του Στέργιου, αποδείχθηκε τελείως ασύμβατος με τον κόσμο της βαρβαρότητας και της ανθρωποφαγίας που πλέον βιώνουμε. 

Χθες βράδυ ο Στέργιος αποφάσισε να δώσει την τελευταία του συναυλία. Μόνος, εκεί στο μουσικό εργαστήρι του Δήμου. Στο δικό του απάνεμο απάγκιο εκεί που οι νότες ημέρευαν και γαλήνευαν τη ψυχή του.

Εκεί επέλεξε να παίξει το πρελούδιο ο μαέστρος.

Το πρελούδιο της τραγωδίας που έρχεται, της δικής μας τραγωδίας.  

Για το Δ.Σ
 
Ο Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας
Αλέκος Γαϊτάνος          Παναγιώτης Πεντάκης

δημοσίευσε ...