Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Συνελήφθηκαν ξανά οι εργαζόμενοι οδηγοί απορριμματοφόρων.

Επίδειξη ισχύος της τρικομματικής κυβέρνησης εναντίον των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. 

Την ειρηνική συγκέντρωση των εργαζομένων στους Δήμους κατάφερε η ενδοχώρια τρόικα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά τις δυνάμεις καταστολής και κάνοντας χρήση χημικών, να την μετατρέψει σε πεδίο μάχης και να μην αφήσουν τελικά να διαδηλώσουν ειρηνικά οι εργαζόμενοι μαζί με τα απορριμματοφόρα για τα δίκαια αιτήματά τους. Δείχνοντας έτσι για άλλη μια φορά (Χαλυβουργική) το σκληρό και φασιστικό πρόσωπό της σε βάρος εργαζομένων. Επιδιώκοντας την επίδειξη ισχύος προς «γνώση και συμμόρφωσην» προχώρησε και σε συλλήψεις των εργαζομένων οδηγών των απορριμματοφόρων.

Κάτω όμως από την δυναμική αντίδραση των εργαζομένων έξω από την κεντρική διεύθυνση της τροχαίας στην Αθήνα όπου κρατούντο οι συλληφθέντες οδηγοί και τα απορριμματοφόρα και με την επίσης ουσιαστική παρέμβαση ορισμένων δημάρχων και βουλευτών (ΣΥΡΙΖΑ), οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Όχι για πολύ όμως, το έργο των αστυνομικών δυνάμεων με πολιτική εντολή (?) συνεχίστηκε έξω από το γκαράζ των Δήμων Νίκαιας – Ρέντη - Χολαργού - Παπάγου όπου συνελήφθηκαν εκ νέου οι εργαζόμενοι οδηγοί απορριμματοφόρων, για να οδηγηθούν πλέον στη ΓΑΔΑ και να τους απαγγελθούν εκεί κατασκευασμένες κατηγορίες.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η συγκυβερνητική ενδοχώρια τρόικα βρίσκεται και ενεργεί σε πανικό μπροστά στο κύμα αντιδράσεων που θα φέρουν τα νέα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που προωθεί κατ’ εντολή των ξένων τοκογλύφων δανειστών και η μνημονιακή πολιτική της φτώχιας και της εξαθλίωσης των εργαζομένων και του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.

Προσπαθεί χρησιμοποιώντας συνωμοτικές μεθόδους, του καταδικασμένου από τον λαό, μαύρου παρελθόντος να επιβληθεί και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και το εργατικό κίνημα κρατώντας το μακριά από τον μονόδρομο του αγώνα της ανατροπής.

 Η τρομοκρατία τους όμως δεν θα περάσει!

 

δημοσίευσε ...