Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Πλαζ Βοτσαλάκια-Φρεαττύδα:δικαίωση των κατοίκων και της "Συμμαχίας στον Πειραιά"

Από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Συμμαχία στον Πειραιά" γίνεται γνωστό ότι τελικά οι παραχωρήσεις των δύο πειραϊκών πλαζ Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα που είχε αποφασίσει πλειοψηφικά το δημοτικό συμβούλιο,  ήταν παράνομες.
Η ελληνική δικαιοσύνη έκανε δεκτές τις προσφυγές της "Συμμαχίας στον Πειραιά" και έτσι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που πάρθηκε πλειοψηφικά από την παράταξη της δημοτικής αρχής του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου ακυρώνεται. 

"Η εξέλιξη αυτή είναι μια μεγάλη νίκη των κατοίκων της πόλης μας, που εναντιώθηκαν στις παραχωρήσεις και  στον παράνομο τρόπο που αυτές έγιναν. Δυστυχώς ο κ.Δήμαρχος αγνόησε και τη νόμιμη διαδικασία αλλά και το κοινό αίσθημα  και προχώρησε σε απόδοση των παραλιών ,παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα του είχε επισημανθεί ότι κάτι τέτοιο και μη νόμιμο ήταν αλλά και οι κάτοικοι δεν το επιθυμούν.
Ελπίζουμε ότι  αυτή η ιστορία θα τελειώσει εδώ, ότι ο Δήμος Πειραιά θα συμμορφωθεί επιτέλους με τις αποφάσεις και οι παραλίες θα παραμείνουν ελεύθερες για όλους και όλες.
",
αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της "Συμμαχίας στον Πειραιά". 

δημοσίευσε ...