Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μήνυμα ελπίδας, αντίστασης και νίκης, η χθεσινή συναυλία αλληλεγγύης στο Σύνταγμα

Η πλατεία ήταν γεμάτη, χθες βράδυ στη συναυλία αλληλεγγύης με τη Χαρούλα Αλεξίου, για τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες και σε όσους αγωνίζονται υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρέπεια.

Τα μηνύματα της χθεσινής συναυλίας ήταν μηνύματα ελπίδας, αντίστασης και νίκης για όλους τους εργαζόμενους που αγωνίζονται, για όλους τους εργαζόμενους που καλούνται να σηκώσουν ενωμένα και μαζικά την γροθιά τους, στις αντεργατικές, απάνθρωπες και καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης που σκορπίζουν σε όλη τη χώρα θύματα και πληγές.
Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων, ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, γιατί κάθε νίκη είναι νίκη για όλους μας.

Ε.Ε. ΜΕΤΑ

Ενώ το Δελτίο Τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΜΕΤΑ με αφορμή την απαράδεκτη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου κ. Βούλτεψη ότι αποτελεί «ύβρις η καθημερινή ενασχόληση με τους απολυμένους», αναφέρει

Ύβρις στους 1,5 εκατομμύρια ανέργους

οι δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου

Στα όρια της πολιτικής γραφικότητας κινείται η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Βούλτεψη, με τις αλλεπάλληλες δηλώσεις της, χαρακτηρίζοντας αυτή τη φορά, «ύβρις την ενασχόληση με τις καθαρίστριες».

Μόνο ως πολιτική ξεδιαντροπιά μπορεί να χαρακτηριστεί η αναφορά της στους 1,5 εκατομμύρια ανέργους, που δημιούργησε η αντεργατική πολιτική βαρβαρότητα, που εφαρμόζει η κυβέρνηση που εκπροσωπεί.

Ύβρις στους ανέργους και στους χιλιάδες απολυμένους, είναι η πολιτική ανηθικότητα της κυβερνητικής εκπροσώπου, να επιτεθεί στον αγώνα των ανυπότακτων καθαριστριών και στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης, που διοργανώθηκε, θορυβημένη από τα μηνύματα ελπίδας, αντίστασης, νίκης και αξιοπρεπείας που εκπροσωπεί ο αγώνας αυτός.

Ε.Ε. ΜΕΤΑ

δημοσίευσε ...