Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η αύρα ...των απορριμματοφόρων...


Είναι 11: 20 μ.μ. και βρίσκομαι στο "γενικό αρχηγείο" του Σωματείου, η ζέστη έξω είναι ανυπόφορη αλλά πιο ανυπόφορη είναι η αύρα που πλημμυρίζει το χώρο του Γκαράζ από τα άπλυτα εδώ και μήνες απορριμματοφόρα...! Δεν μπορείς να σταθείς πουθενά, η δυσοσμία που αναδύεται από τα οχήματα είναι κάτι παραπάνω από ελεεινή.
Λόγω βλάβης του πλυστικού μηχανήματος που διαθέτουμε και τη μη επισκευή του για άγνωστους (?) λόγους, τα οχήματα του Δήμου παραμένουν άπλυτα και χωρίς την απαιτούμενη απολύμανση εδώ και αρκετούς μήνες. Μετά από έντονες διαμαρτυρίες του Σωματείου μας αλλά και ελέγχους που έχουν διενεργηθεί από τα αρμόδια όργανα της Δημόσιας Διοίκησης και ο χώρος που στεγάζεται το μηχάνημα πλύσης είναι ακατάλληλος.
Ξέρουμε καλά και είναι θετικό ότι έχει επισυναπτεί σύμβαση με ιδιώτη (?) προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο αυτό, εφόσον αδυνατεί η Δημοτική Αρχή να φτιάξει ένα σύγχρονο Πλυντήριο Οχημάτων, ωστόσο τελευταία ακούμε συνέχεια ότι οι υπογραφές λείπουν για να υλοποιηθεί η σύμβαση ....πόσο χρόνο χρειάζεται να μπει μια υπογραφή...άντε δύο ? Έεεελεος!
Οι εργάτες Καθαριότητας αναπνέουν καθημερινά αυτή τη βρώμα , οι οδηγοί την "οδηγάνε" και οι τεχνίτες έρχονται σε άμεση επαφή και τη "συντηρούν"....!

Για του λόγου το αληθές κερνάω καφέ ...στην "πλατεία"... !

Υ.Γ  εσκεμμένα δεν ανεβάζω φωτό...για να μη βρωμίσετε
Β.Γ.


δημοσίευσε ...