Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Φήμες...ή ...Φάρσες...?Φήμες που δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι αληθείς φέρουν υποψήφιο Δήμαρχο να υπόσχεται στους επιχειρηματίες της Πόλης ένα άλλο σύστημα καθαριότητας και απόδοσης των Δημοτικών τελών.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ακούγεται να "διακηρύττει" ότι οι επιχειρήσεις και τα μαγαζιά δεν θα πληρώνουν τέλη στο Δήμο, αρκεί να καθαρίζουν μόνοι τους τον "χώρο ευθύνης" τους.
Θα πάρω την τελείως χιουμοριστική πλευρά του θέματος, πρακτικά αυτό θα σημαίνει : "πάρτε τα σκουπίδια σας μαγαζάτορες για να μην πληρώνεται Τέλη και βάλτε τα μπροστά την πολυκατοικία του ανυποψίαστου Δημότη που θα πληρώνει τα διπλά..." !
Και παίρνω την χιουμοριστική πλευρά, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ ότι πίσω από όλα αυτά μπορεί να κρύβεται η σκέψη μιας κοινοπραξίας ιδιώτη με επιχειρήσεις για την αποκομιδή των απορριμμάτων στον Πειραιά...πράγμα που τελικά δεν έγινε επί της παρούσης Δημοτικής Αρχής !
Όπως και να έχει το θέμα, αστείο ή σοβαρό, το Σωματείο είναι εδώ και θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο, όπως και στο παρελθόν έκανε, τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.
Υ.Γ.  στο "Θρύλο" υπάρχουν και "Θρυ...ΛΕΕΕΕΩΩΩΟΝΤΕΣ"!!!
Β.Γ.

δημοσίευσε ...