Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ




  ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ   ΕΚΦΡΑΣΗ
Συνάδελφοι,
Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 καλούμαστε να εκλέξουμε τους αιρετούς εκπροσώπους μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου μας.
Ζώντας  σε μια πρωτόγνωρη για τον τόπο μας χρονική περίοδο,  βιώνουμε ολοένα και πιο πολύ την βάρβαρη, αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική των Κυβερνήσεων και Συγκυβερνήσεων της Τρόικας και των Τραπεζιτών. Καταστρατηγώντας το Σύνταγμα και καταργώντας δικαιώματα και κατακτήσεις αιώνων, που αποκτήθηκαν μέσα από σκληρούς αγώνες, μας οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Στο βωμό για την «Σωτηρία» της χώρας από την κρίση η νεοφιλελεύθερη πολιτική τους, δυστυχώς ρίχνει  μόνο εμάς  και τα πενιχρά πλέον  εισοδήματά μας, ενώ μένουν στο απυρόβλητο αυτοί που ευθύνονται πραγματικά για την κρίση, όπως είναι το κεφάλαιο - οι τράπεζες - οι δανειστές και οι κερδοσκόποι.
Το ενιαίο μισθολόγιο, οι απολύσεις, οι εφεδρείες, οι Ιδιωτικοποιήσεις, η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και άλλα κατασκευάσματα του καπιταλιστικού τους συστήματος που οδηγούν σε μείωση του κόστους εργασίας και σε εξευτελιστικά μεροκάματα ζητούν την δική μας αντίδραση, τη δική μας αντίσταση για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας και την υπεράσπιση της δικής μας αξιοπρέπειας.

Συνάδελφοι,
Ξέρετε πολύ καλά και το έχουμε επανειλημμένα αποδείξει  ότι το Σωματείο (μας) Οδηγών – Μηχανικών & Εργατ/των του Δήμου Πειραιά είναι αυτό που πρωτοπορεί στο Δήμο μας σε όλους τους αγώνες του κλάδου, είναι αυτό που ξέρει να αγωνίζεται χωρίς να φοβάται και να υπακούει σε «άνωθεν εντολές», υποτασσόμενο  σε Δημοτικές ή Κομματικές Παρατάξεις, είναι αυτό που λειτουργεί αυτόνομα με μοναδικό γνώμονα το δίκιο του εργαζόμενου, αυτό που θα συνεχίσει να παλεύει στον καθημερινό αγώνα και μέσα από το υπηρεσιακό συμβούλιο για τα δικαιώματά μας.
                        
               ΠΑΛΑΙΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ 
                
ΨΗΦΙΣΕ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

Ο Νόμος δίνει το πάνω χέρι και το δικαίωμα στην «εργοδοσία» να διορίζει τους  τρεις από τους πέντε συμβούλους του Υπηρεσιακού Συμβουλίου στο χέρι το δικό μας είναι οι δύο αιρετοί που θα μας εκπροσωπούν να είναι του εργάτη και όχι του «εργοδότη»   
 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 ΤΕΤΑΡΤΗ  7  ΔΕΚΕΜΒΡΗ  2011
08:00π.μ.-17:00μ.μ. - Δημαρχείο 7ος Όροφος, Αίθουσα Δημ. Συμβουλίου,
      με αστυνομική ταυτότητα -  μέχρι 2 σταυρούς
               ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ  ΕΚΦΡΑΣΗ

ΓΚΙΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ

ΚΑΣΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΛΟΥΚΙΣΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ

ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ  ΤΟΝ   ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ  
 ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΤΑ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ


δημοσίευσε ...