Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο Γ. Χαρίσης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παρών στη διαδήλωση του Λονδίνου ενάντια στα μέτρα

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα Σάββατο οι Βρετανοί για να διαμαρτυρηθούν για τη σκληρή πολιτική περικοπών και λιτότητας που προωθεί η δεξιά κυβέρνηση Κάμερον στα πρότυπα της τρόικας.

Στις διαδηλώσεις συμμετέχει και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ
Στο σημερινό μεγάλο συλλαλητήριο της Βρετανικής Εργατικής Συνομοσπονδίας, στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στα μέτρα λιτότητας, συμμετείχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, αποτελούμενη από τον βουλευτή Κέρκυρας Σπ. Σαμοϊλη και τον συνδικαλιστή Γιώργο Χαρίση, μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ έχει προσκληθεί από την κίνηση «Συνασπισμός της Αντίστασης» (Coalition of Resistance), που προεδρεύεται από τον βετεράνο αριστερό ηγέτη του Εργατικού Κόμματος Τόνι Μπεν, ενώ είναι προσκεκλημένος και της οργάνωσης Εκστρατεία Αλληλεγγύης με την Ελλάδα (Greece Solidarity Campaign), στην οποία συμμετέχουν δεκάδες Βρετανοί συνδικαλιστές και βουλευτές της αριστερής πτέρυγας του Εργατικού κόμματος. 



Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει επίσης μέρος στην αυριανή διεθνή διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης και τη δημιουργία πανευρωπαϊκού κινήματος αντίσταση στη λιτότητα, ενώ τη Δευτέρα θα συμμετάσχει σε εκδήλωση αφιερωμένη στον ελληνικό λαό στη Βουλή των Κοινοτήτων, την οποία οργανώνουν αριστεροί εργατικοί βουλευτές.

  

Πηγή : left.gr

δημοσίευσε ...