Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα αντιφασιστική διαδήλωση το Σάββατο 21/9 στη Νίκαια.

Από τη χτεσινή 19/9 αντιφασιστική συγκέντρωση-πορεία στη Νίκαια
Νέα συγκέντρωση στη Νίκαια ετοιμάζουν αύριο, Σάββατο, εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς του Πειραιά, με αφορμή τη διανομή τροφίμων και ρουχισμού μόνο για Έλληνες που έχει προαναγγείλει η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αβγής στις 11 το πρωί στο Περιβολάκι.
Η νέα αντιφασιστική διαδήλωση ανακοινώθηκε χθες Πέμπτη, κατά την διάρκεια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης στην Πλ. Δαβάκη στη Νίκαια. Στόχος της νέας συγκέντρωσης είναι να ακυρωθεί η δράση αυτή, όπως έγινε και το βράδυ της Πέμπτης με την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Νίκαια, η οποία τελικά ματαιώθηκε.

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» προειδοποιούν με ανακοίνωσή τους τα συνδικάτα και οι μαζικοί φορείς του Πειραιά που οργανώνουν την κινητοποίηση και αναφέρουν ότι η Χρυσή Αβγή όπως πήρε απάντηση στη συγκέντρωση που είχε εξαγγείλει και ακύρωσε την Πέμπτη κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή, έτσι και τώρα, ενώ καταγγέλουν ότι οι χρυσαβγιτες «διοργανώνουν διανομή τροφίμων με τις πλάτες των εφοπλιστών για να δημιουργήσουν ανοχή για τη δολοφονική τους δράση.
 

Η αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Παιδικής Στέγης στις 10 το πρωί.

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. 

Ούτε φαγητό ούτε νερό από χέρι χρυσαβγίτη»

δημοσίευσε ...