Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόταση για 3ημερη απεργία και κλιμάκωση του αγώνα από την Αυτόνομη Παρέμβαση στην ΑΔΕΔΥ

Η Αυτόνομη Παρέμβαση, μετά τη μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση της 18ης-19ης Σεπτεμβρίου και μετά τη δολοφονία του Πέτρου Φύσσα από το βρόμικο και εγκληματικό «χέρι» του συστήματος, τη φασιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», θεωρεί ότι πρέπει να μην σταματήσει και να πάρει χαρακτήρα διαρκείας ο αγώνας που ξεκίνησε κατά της μνημονιακής πολιτικής και όλων αυτών που την υποστηρίζουν, θέλοντας να συντηρητικοποιήσουν την ελληνική κοινωνία γυρίζοντάς την δεκαετίες πίσω.

Θεωρεί ότι ο παλλαϊκός αγώνας για την ανατροπή πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί. Για αυτό, προτείνει νέα 3ημερη απεργία, από τη Δευτέρα 23 – Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, και εξουσιοδότηση από το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, που θα συνεδριάσει το προσεχές Σάββατο, ώστε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου να επανεξετάσει την κατάσταση και να προχωρήσει σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση, επιπλέον, θεωρεί ότι ο αγώνας διαρκείας για την ανατροπή του μνημονιακού μπλοκ των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου πρέπει να πάρει διαστάσεις πανεργατικές, με την ενεργή συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα, στον οποίο τα εργασιακά κεκτημένα δεκαετιών έχουν γκρεμιστεί εξαιτίας των μνημονίων. Και σε αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως οδεύει η ΓΣΕΕ, αφού προσανατολίζεται στην κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Σύνθημά μας η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Μην ξεχνάτε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.
19-9-13

δημοσίευσε ...