Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κ. Σγουρός νομίζει πως μας δουλεύει ψιλό γαζί..

Mε αφορμή την σύλληψη μόνιμου υπαλλήλου του ΕΔΣΝΑ από το Τμήμα Ασφάλειας Μάνδρας Αττικής για σειρά από αδικήματα όπως παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών,   υπεξαγωγή εγγράφων και πλαστογραφία και του νόμου περί κατοχής όπλων,  ο  Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός έκανε την εξής δήλωση: «Περιμένω από τη Δικαιοσύνη να ενεργήσει άμεσα και να είναι αμείλικτη».
Πάντως αν η δικαιοσύνη είναι τόσο «άμεση και αμείλικτη» όσο «άμεσος και αμείλικτος»  είναι ο ίδιος κ. Σγουρός τότε «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» !

Η αλήθεια είναι ότι ο κ Γιάννης Σγουρός είχε στο συρτάρι του εδώ και μήνες επώνυμες καταγγελίες ΚΑΙ για το άτομο που συνέλαβε  η ασφάλεια Μάντρας Αττικής και ούτε  είπε , ούτε  έκανε απολύτως τίποτα.

Ξέρει μόνο να καταγγέλλει τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο κ. Σγουρός, γιατί υπονομεύουν το θεάρεστο έργο της ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των απορριμμάτων που προωθεί ο ίδιος και η ηγεσία του ΕΔΣΝΑ.

Οι συνδικαλιστές έχουν χρέος απέναντι στους εργαζόμενους και στην κοινωνία να μιλούν και να αποκαλύπτουν καθημερινά, τις συνέπειες από την ύπαρξη της χωματερής, τις παρανομίες και τα σχέδια ιδιωτικοποίησης.

Σε ότι αφορά την «ιδέα» περί κατάργησης του ΕΔΣΝΑ και το πέρασμα του στην Περιφέρεια,  θα πρέπει να ξέρει ο κ. Σγουρός,  πως την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση κανείς δεν μπορεί να την πετάξει έξω από τον ΕΔΣΝΑ με φτηνά κολπάκια .

Τον ΕΔΣΝΑ τον έχουν χρυσοπληρώσει οι δημότες της Αττικής και δεν μπορεί κανείς να τον καταργήσει με το έτσι θέλω για χάρη των περίφημων επενδυτών των σκουπιδιών.

Ο ΕΔΣΝΑ δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Σεπτέμβριος 2013                      ΑΣΚ-ΟΤΑ


Το δελτίο τύπου της ΑΣΚ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...