Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ούτε στα συνδικάτα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!




          ΣΩΜΑΤΕΙΟ                   
ΟΔΗΓΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ         
 & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ                                             
     ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ                                                                         
          ΡΕΤΣΙΝΑ 45
       18545 ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                          
    ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.                          
                                          ΠΕΙΡΑΙΑΣ : 18 / 9 / 2013                    
                                                   ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Σωματείο Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Πειραιά  καταδικάζει τις δολοφονικές επιθέσεις που θρασύδειλα πριν λίγες ημέρες είχαν πραγματοποιήσει οι συμμορίες των Χρυσαυγιτών ενάντια μελών του Κ.Κ.Ε. στο Πέραμα στέλνοντας 9 άτομα στο νοσοκομείο και στερώντας σήμερα 18 Σεπτέμβρη 2013 τα ξημερώματα, τη ζωή από τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, γνωστό για την αντιφασιστική του δράση, με μια άνανδρη δολοφονική ενέργεια στην περιοχή του Κερατσινίου.

Οι απάνθρωπες και δολοφονικές επιδρομές κατά των μεταναστών, επεκτείνονται όλο και πιο συχνά και στο συνδικαλιστικό κίνημα, σε συλλογικότητες, σε αγωνιστές, σε γραφεία και μέλη των κομμάτων της Αριστεράς και έχουν ως αποστολή, να σπείρουν το φόβο και τον τρόμο, για να εμποδίσουν την αγωνιστική αντίσταση του λαού, να αποτρέψουν την πολιτική ανατροπή, που όλο και πιο δυναμικά διεκδικούν οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός.
Το μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» με ψεύτικες αντιμνημονιακές κορώνες, κοροϊδεύει τους απελπισμένους από την οικονομική και κοινωνική καταστροφή εργαζόμενους, παίζει με το δράμα των ανέργων και επιδιώκει, να αλιεύσει την ανοχή τους και τη στήριξή τους, στα βρώμικα σχέδιά της.
Απέναντι σε αυτούς τους νοσηρούς σχεδιασμούς, αποφασιστική και δυναμική απάντηση στις φασιστικές επιδρομές και στους φασίστες, πρέπει να δοθεί, από την πιο πλατιά, μαζική, αγωνιστική, εργατική και λαϊκή συσπείρωση των συνδικάτων, των εργαζομένων, των κινημάτων
 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓ/ΤΩΝ
                      ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

δημοσίευσε ...