Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ: διαρκείς γενικές συνελεύσεις, καταλήψεις και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ στους συλλόγους - μέλη της για την προετοιμασία των εργαζομένων στην κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με την πραγματοποίηση την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 διαρκών γενικών συνελεύσεων, συγκεντρώσεων και καταλήψεων.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. χαιρετίζει τη μαζική και δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 48ώρη Πανελλαδική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.
 
Η συμμετοχή όμως μας αυτή για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα θα πρέπει να διαμορφώσουμε τις συνθήκες κλιμάκωσης με την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για την ανατροπή αυτών των πολιτικών που οδηγούν τους εργαζόμενους και όλη την Ελληνική κοινωνία στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
 
Γι’ αυτό την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΟΛΟΙ οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας πραγματοποιούν διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και καταλήψεις όπου οι εργαζόμενοι συζητούν, εκτιμούν και αποφασίζουν την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με νέα 48ώρη Πανελλαδική Απεργία τη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013. Τις αποφάσεις αυτές τις στέλνουμε ΑΜΕΣΑ και με κάθε τρόπο στα γραφεία της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. ώστε να κατατεθεί στις συνεδριάσεις των οργάνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 όπου θα αποφασισθεί η κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
 
Για το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013 και για τις δράσεις που θα αποφασιστούν θα ενημερωθείτε από την Ομοσπονδία την Παρασκευή το απόγευμα και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ σε διαρκή επαγρύπνηση.
 
Είναι πλέον στο χέρι μας οι αγώνες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα να έχουν αποτέλεσμα και να μπει φραγμός στην κατάργηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Παιδείας, της Υγείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ - ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...