Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν ζούμε στην εποχή του Γκαίμπελς, ζούμε τον κ. Μιχελάκη στην εποχή μας.

Μετά τη «βρώμικα» ψευδή και αποπροσανατολιστική  για τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση δήλωση του κ. Μιχελάκη ότι «όλοι συμφωνούμε» και εννοούσε ότι απέσπασε συμφωνία από την διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην διαθεσιμότητα – κινητικότητα – απολύσεις, ο υπουργός της προπαγάνδας προχώρησε ακόμα περισσότερο την Γκαιμπελίστικη τακτική του και στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.).

Στην παρέμβαση που έκαναν στο συνέδριο εργαζόμενοι από τις Περιφέρειες και στα συνθήματα που ακούστηκαν ενάντια στις απολύσεις και στην κατάργηση υπηρεσιών, ο υπουργός φαίνεται να είπε : «Αντιλαμβάνομαι ότι θα πρέπει να παίζει ένα πλάνο στα δελτία των οκτώ. Όμως, το φίδι του φασισμού και του ναζισμού  θέλει έναν κόρφο να τραφεί …»,«Η λογική αυτή που ακολουθείτε είναι αυτή που θρέφει τη Χρυσή Αυγή».

Προκειμένου ο υπουργός εσωτερικών, της άθλιας συγκυβέρνησης,  να αποποιηθεί για λογαριασμό της τις ευθύνες, τις «φωνές» συνεργασίας που ακούγονται εκ των έσω και την ανοχή που έχει προκλητικά επιδείξει στη συμμορία της χρυσής αβγής, από την εμφάνιση της, στα «κατορθώματα» και στην  παρακρατική λειτουργία της, δεν δίστασε να εξισώσει τους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων με το ναζιστικό μόρφωμα.

Το δικαίωμα να διαφυλάξουν οι εργαζόμενοι την εργασία τους και το δικαίωμα στη ζωή, ο υπουργός και η μνημονιακή κυβέρνηση που υπηρετεί το εκλαμβάνουν ως σόου στα «δελτία των 8» και ως «φωλιά» των χρυσάβγουλων.

Η ανατροπή αυτών των μαύρων πολιτικών και των επικίνδυνων υπηρετών που τις εφαρμόζουν, που είναι ικανοί να επενδύσουν ακόμα και σε «εμφυλιοπολεμικές» τακτικές μεταξύ των φτωχών προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν τα αφεντικά τους και για να μπορούν να περνούν όλα τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που εξυπηρετούν το κεφάλαιο, είναι υποχρέωση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, που ενιαία πρέπει να δώσει τη μάχη για να απαλλαγεί η χώρα από μνημόνια και φασισμό.

δημοσίευσε ...