Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ ξανά Πολυτεχνείο

«Κράτησα τη ζωή μου …
Με τον στίχο του Γιώργου Σεφέρη, με τα σημερινά τραγούδια μας, την Τετάρτη το βράδυ στο Πολυτεχνείο υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός μας στη δουλειά, τη χαρά του να αγαπά αυτό που κάνει, τη δημιουργική μας καθημερινότητα, τη Δημόσια Παιδεία και μαζί της, τα σχολεία μας, τα πανεπιστήμιά μας.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του κάθε παιδιού στη μόρφωση, του κάθε γονιού να δει τα παιδιά του να προοδεύουν στη ζωή τους.

Από το Πολυτεχνείο των κινητοποιήσεων, των απεργιών, των κατειλημμένων σχολών, δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και συμπαρατασσόμαστε με όλους εκείνους που αντιστέκονται στη βίαια επίθεση, στον ευτελισμό και τη διάλυση της παιδείας, της υγείας, του δικαιώματος στην εργασία και στη στέγη, του δικαιώματος στη ζωή και την αξιοπρέπεια.

Το Πολυτεχνείο της μνήμης και της Ιστορίας που εκείνοι θέλουν να κλείσει, εμείς το κρατάμε ανοιχτό.
 
Οι Εργαζόμενοι, οι Φοιτητές και οι Καθηγητές του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με τη στήριξη των αγωνιζομένων επί 3 μήνες δημοσιογράφων, τεχνικών και εργαζομένων της ΕΡΤ, με τη συμπαράσταση των απεργών εργαζομένων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου σας καλούμε σε : Συναυλία για τη Δημόσια Παιδεία Τετάρτη 18/9/2013, ώρα 20.00 Στο προαύλιο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων

Μας τιμούν με την παρουσία τους :

Γιώργος Ανδρεαδάκης

Σπύρος Γραμμένος

Φοίβος Δεληβοριάς

Dear John

Encardia

Γιώργος Καραδήμος

Βαγγέλης Κακουλάκης

Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ

Μάνος Πυροβολάκης

Σταύρος Σιόλας

Tres Banal

Μανώλης Φάμελλος


Είσοδος Ελεύθερη

δημοσίευσε ...