Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Βαρβάρας καταδικάζει το Φασισμό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την Χρυσή Αυγή και καταδίκη του φασισμού και της βίας προς κάθε συνάνθρωπό μας.

Η ανοχή απέναντι στην εγκληματική οργάνωση, στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που εναντιώνεται στις βασικές αρχές της δημοκρατίας και προσβάλλει την ανθρώπινη υπόσταση έχει εξαντληθεί.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας καταδικάζει 
- Τη δολοφονία του ακτιβιστή εργάτη Παύλου Φύσσα σαν προμελετημένο έγκλημα 
- Τη δολοφονική επίθεση ενάντια σε μέλη, στελέχη του ΚΚΕ και συνδικαλιστές 
- Τη δράση των μελανοχιτώνων, τους ξυλοδαρμούς και τραμπουκισμούς σε βάρος μεταναστών
- Τις ύβρεις και τις προκλήσεις ενάντια σε κάθε δημοκράτη πολίτη 
- Τη μικροπολιτική διαχείριση των γεγονότων και την υιοθέτηση της πολιτικής των σταγονιδίων που ενισχύουν το παρακράτος 
Η διαπλοκή, η διαφθορά, η έλλειψη νομιμότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, οι πολιτικές φτωχοποίησης του λαού, η κατάργηση ουσιαστικών ανθρώπινων και δημοκρατικών δικαιωμάτων που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό είναι το υπόστρωμα ανάπτυξης του φασιστικού εκτρώματος. 
Η χρεοκοπημένη άθλια θεωρία των δύο άκρων, η υπονόμευση των διεκδικητικών αγώνων και η παρουσίαση των απεργών ως δολιοφθορών είναι συνένοχοι στη δράση των ναζιστών της Χ.Α. 
Η ενεργοποίηση χωρίς καθυστέρηση κάθε θεσμικού οργάνου της Πολιτείας, των κομμάτων, των μαζικών φορέων, του εργατικού λαϊκού κινήματος, της κοινωνίας είναι απαραίτητη  
Καλούμε το λαό να προστατεύσει το σύνταγμα, όπως επιτάσσουν οι κανόνες της Πολιτείας , να υπερασπιστούμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις μας, να δράσουμε συντονισμένα, με δύναμη και αποφασιστικότητα.

25-9-2013

δημοσίευσε ...