Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά από τον Ο.Λ.Π.



Οι πληροφορίες μας που προέρχονται μέσα από τον ΟΛΠ μας λένε ότι, με προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά προς τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, μια δωροεπιταγή  αξίας 80 ευρώ σε κεντρικό «παιχνιδάδικο» περιμένει τα παιδιά των εργαζομένων στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων.

Παρόμοια κίνηση από τον Ο.Λ.Π. για όσους δεν το θυμούνται είχε γίνει και τα περσινά Χριστούγεννα, μοιράζοντας και πάλι δωροεπιταγές στα παιδιά των εργαζόμενων από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, μάλιστα δεν είχαν λείψει τότε και τα παράπονα από εργαζόμενους ότι κάποιοι «ρίχτηκαν» ενώ κάποιοι άλλοι ευνοήθηκαν κατά την παράδοση των επιταγών.

Για να μην δημιουργηθούν φαινόμενα και κάποιοι προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και με «ξένα κόλλυβα» πουλήσουν εκδούλευση ή «βολέψουν» με κάτι παραπάνω  τα «δικά τους» παιδιά, προσβάλλοντας μάλιστα την αξιοπρέπεια των εργαζομένων που νοιώθουν σα «ζητιάνοι» όταν διεκδικούν αυτό που τους αναλογεί για τα παιδιά τους,  προτείνουμε την παράδοση και την ευθύνη της παράδοσης των επιταγών να την έχει το γραφείο προσωπικού το οποίο διαθέτει τα στοιχεία για το πόσα παιδιά έχει ο κάθε εργαζόμενος και τι ηλικίας είναι.

Σε κάθε περίπτωση όμως χαιρετίζουμε την κίνηση του ΟΛΠ αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας και την εκλαμβάνουμε ως κίνηση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους του δήμου, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από τις πολιτικές της συγκυβέρνησης και της τρόικα ξεπερνώντας πλέον τα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Υ.Γ. (οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι δωροεπιταγές θα αφορούν  παιδιά ηλικίας μέχρι 21 ετών)

δημοσίευσε ...