Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!



Όλοι εμείς οι υποψήφιοι που συμμετείχαμε στο συνδυασμό της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ» αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε στους συναδέλφους που μας έδειξαν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων  του υπηρεσιακού συμβουλίου του Δήμου μας και να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

 Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» χωρίς σκιές, με ξεκάθαρο τρόπο, έθεσε τις θέσεις της αποτυπωμένες στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν τις εκλογές στην κρίση των συναδέλφων.

Χωρίς τακτικισμούς, συνδιαλλαγές, εκφοβισμούς και εκδουλεύσεις, που είναι πέρα και έξω από τις αρχές και την ιδεολογία μας, στηριχτήκαμε στην ορθή κρίση και στην ισχυρή μνήμη που διαθέτουν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά και δεν διαψευστήκαμε για την επιλογή μας.

Με αγωνιστική διάθεση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, για αξιοκρατία, διαφάνεια, αντικειμενικότητα, δικαιοσύνη, καταθέσαμε τις προτάσεις μας για το πως πρέπει να λειτουργεί το Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Με την ίδια και μεγαλύτερη μαχητική διάθεση θα παρακολουθούμε τη λειτουργία του και θα παρεμβαίνουμε σε όποιες αποφάσεις έρχονται αντίθετα με την δίκαιη και ίση μεταχείριση των συναδέλφων.

Τον δρόμο του αγώνα και τις μάχες δεν τις φοβηθήκαμε, τα  προτιμούμε από αυτόν της δουλοπρέπειας και της υποταγής στην εργοδοσία.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά και ανιδιοτελώς για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και κυρίως αυτή την δύσκολη περίοδο, ενάντια στις απολύσεις και ενάντια στα σφαγιαστικά μέτρα του τρίτου μνημονίου που προωθεί η τρικομματική συγκυβέρνηση και αποτελούν ταφόπλακα για τις εργασιακές σχέσεις. Η ακύρωση στην πράξη των μέτρων του μνημονίου που ρίχνει στην ανέχεια τους εργαζόμενους, είναι ο στόχος.

Καμιά διαθεσιμότητα, καμιά απόλυση !!!
Όλοι στους δρόμους !!!

δημοσίευσε ...