Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Απόφαση της ε.ε. της ΠΟΕ - ΟΤΑ για συνέχεια των κινητοποίησεωνΗ Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012, προκειμένου να αποφασίσει τη μορφή συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό, και μετά την Πανελλαδική Σύσκεψη των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών  της Ομοσπονδίας, αποφάσισε:

1.  Τη συνέχιση των καταλήψεων Δημαρχείων και Δημοτικών Κτιρίων μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, προκειμένου να μην αποσταλεί καμιά διαπιστωτική πράξη διαθεσιμότητας – απόλυσης. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον αποκλεισμό των Γραφείων Προσωπικού, ενώ κάθε Σύλλογος μπορεί να εξειδικεύσει τους χώρους κατάληψης.


2. Την πραγματοποίηση Περιφερειακών Συσκέψεων των Διοικητικών Συμβουλίων και Περιοδειών των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, την ΠΕΜΠΤΗ 13 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Δεκεμβρίου 2012, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των Συλλόγων-Μελών και των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.3.   Αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εργασία το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Δεκεμβρίου 2012.4.   Την προκήρυξη 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 και ΤΡΙΤΗ 18 Δεκεμβρίου 2012, κλιμακώνοντας ενόψει της 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 19 Δεκεμβρίου 2012. Συγκέντρωση των εργαζομένων και πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  (Βασ. Σοφίας 15) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα).

5.  Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ΩΡΗ Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 με κοινό αίτημα όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο… ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ !!!6.   Καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αλλά και τις Δευτεροβάθμιες Ομοσπονδίες του Δημοσίου να κλιμακώσουν με αποφάσεις τους τις κινητοποιήσεις, καθώς οι απολύσεις των 2000 συναδέλφων μέσα στο 2012, δεν είναι παρά η αρχή μαζικών απολύσεων μέσα στο 2013, με ταυτόχρονη και μη αναστρέψιμη διάλυση όλων των δομών του Δημοσίου. Έχουμε τη δύναμη να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που μοναδικό στόχο έχει το ξεπούλημα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της Δημόσιας και Δημοτικής Περιουσίας στους τοκογλύφους δανειστές.

Η ανακοίνωση - απόφαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...