Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Νέα εγκύκλιος του υπουργείου για τα κενά των υπηρεσιών

Η δυσκολία στο να μαζέψει τα στοιχεία το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης, ακόμα και αν αυτά πρόκειται για τα κενά των υπηρεσιών, είναι ολοφάνερο πως είναι πολύ μεγάλη. Όπως και υποκρισία του υπουργείου φαίνεται ότι είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν δήλωνε ότι είναι έτοιμες 500 θέσεις μετακίνησης υπαλλήλων που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα. Με νέα εγκύκλιο το υπουργείο δίνει παράταση για το τέλος του χρόνου (31/12/2012) στην παλιά εγκύκλιο που είχε υπογράψει ο υπουργός κ. Μανιτάκης και η προθεσμία υποβολής των κενών θέσεων έληγε στις 8 Δεκεμβρίου.
Ακολουθεί δημοσίευμα από την aftodioikisi.gr 
  

Μέχρι τα τέλη του χρόνου ζητά να στείλουν τα υπουργεία  τα αιτήματα κάλυψης θέσεων διοικητικού προσωπικού κατηγορίας ΔΕ των εποπτευόμενων φορέων τους, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημήτρης Στεφάνου ζητείται «τα αιτήματα των διαφόρων φορέων «ανά μονάδα, νομό και συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή (πχ. 15 για ΙΚΑ Καλλιθέας, 2 για ΙΚΑ Καλύμνου)» να υποβληθούν  στις υπηρεσίες μας συνολικά κατά σειρά προτεραιότητας από το καθ' ύλην αρμόδιο Υπουργείο,  το οποίο θα τα εκτιμήσει ιεραρχώντας τις ανάγκες  των φορέων και υπηρεσιών που εποπτεύει, συμπληρώνοντας επίσης το Δήμο όπου βρίσκονται οι υπηρεσίες του κάθε φορέα».
 
Διευκρινίζεται δε ότι «τα αιτήματα των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού θα υποβληθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών».
 
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε εκδώσει στις 3 Δεκεμβρίου εγκύκλιο την οποία υπέγραφε ο Α. Μανιτάκης, ζητώντας από τους φορείς να του στείλουν τα στοιχεία για τα κενά εντός πέντε ημερών (δηλαδή, μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου).

Ολόκληρη η εγκύκλιος σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...