Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ συμμετέχει και διαδηλώνει στην 24ωρη της ΑΔΕΔΥ αύριο 18/12/2012

Δελτίο τύπου της ε.ε. της ΠΟΕ - ΟΤΑ για την συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012. Προσυγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ στις 11:30π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε όλο το Δημόσιο, την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συμμετάσχουν επίσης στην απεργιακή συγκέντρωση, η οποία θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στην «Πλατεία Κλαυθμώνος-Αντώνη Μανιτάκη». Προσυγκέντρωση θα κάνουν στις 11.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη). Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας.

Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς ο κ. Αντώνης Μανιτάκης αρνείται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιδεικνύει φασιστική συμπεριφορά με σκοπό να επιβάλει το μέτρο της διαθεσιμότητας-απολύσεων στο Δημόσιο και τους Δήμους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μετά το μεσημέρι θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει την περαιτέρω στάση της όσον αφορά στο ανάλγητο, αντεργατικό και εξοντωτικό μέτρο της διαθεσιμότητας-απολύσεων που με λυσσαλέο τρόπο υπερασπίζεται η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζονται πλέον του ενάμιση μήνα κατά της πολιτικής του μνημονίου που θέλει απολύσεις, εξαθλίωση, φτώχια, εξοντωτικούς φόρους και ξεπούλημα της Δημόσιας και Δημοτικής περιουσίας.

δημοσίευσε ...