Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

«ΠΟΤΕ την ΚΥΡΙΑΚΗ»



το πανό της ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην Ερμού
«ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ»

ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012 – ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΠΑΡΑ τη συνεχή και έντονη βροχή περίπου 500 εμποροϋπάλληλοι και άλλοι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν σήμερα Κυριακή πρωί σε καταστήματα στην πλατεία Συντάγματος και απ’ εκεί πραγματοποίησαν αγωνιστική απεργιακή πορεία στο κέντρο της Αθήνας.


Έξω από το πολυκατάστημα ΑΤΤΙΚΑ, και στη συνέχεια στην Πανεπιστημίου, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους διαδηλωτές με χρήση «φυσούνας» χημικών αερίων.
Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου (Ερμού)


Στην κορυφή της πορείας των εργαζομένων ήταν το πανό «ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ» της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Συμμετείχαν με τα πανό τους ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων και η Ταξική Πορεία ΕΡΓ.Α.Σ.



Η σημαντική αυτή πορεία διαδήλωσε στην Ερμού, Κολοκοτρώνη, στα καταστήματα ΑΤΤΙΚΑ, Παπασωτηρίου και Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου και στα βιβλιοπωλεία στις οδούς Ασκληπιού και Ιπποκράτους. Κατέληξε στη συγκέντρωση των απεργών απλήρωτων/απολυμένων εργαζομένων στο Metropolis.
ΤΑ ΜΑΤ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΑ

Η Επιτροπή Εργαζομένων στη Γενική Ταχυδρομική Αιγάλεω με προκήρυξη της κάλεσε σε υποστήριξη της παρέμβασης της αυτή την Παρασκευή 4/1 στις 4.30 μμ στα κεντρικά της εταιρείας Κηφισού 14, Ρέντης.



Θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς για το 2013, για τη νίκη όλων των εργαζομένων, για την επαναστατική ανατροπή τρόϊκας, κοινοβουλευτικής χούντας και καπιταλισμού!  

Ν.Α.

δημοσίευσε ...