Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στο κοπή το πίτα, το φλουρί έπεσε ...

Το ακούσαμε κι αυτό ...!!!
Ενόχλησε η ένσταση που διατύπωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Συμμαχία στον Πειραιά" κ. Γιάννης Καρδαράς για τις κλειστές πόρτες του δημαρχείου κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την διορισμένη από το πρωτοδικείο διοικούσας επιτροπής του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Πειραιά.

Και δεν ενόχλησε φυσικά κανέναν παρευρισκόμενο - απλήρωτο - "τενεκέ" - "ρουφιάνο" και "καραγκιόζη" εργαζόμενο, όπως αποκαλεί η δημοτική αρχή τους συμμάχους - εργαζόμενους ακόμα και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, το παραλήρημα του δημάρχου υπέρ του σωτήριου έργου που επιτελεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση και κυρίως τα στελέχη της πολιτικής του παράταξης της Ν.Δ,εις βάρος του ελληνικού λαού με τα καταστροφικά μέτρα που εφαρμόζουν.

Τελικά το φλουρί δεν πιστεύουμε να έπεσε στο κομμάτι των πολιτικών αρχηγών της εγχώριας τρόικας, Αντώνη-Βαγγέλη και Φώτη,... που μάθαμε ότι κόπηκε ...!!!

Υ.Γ. η μη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων για παραμονή στην εργασία με το 100%  της καταβολής του μισθού των εργαζομένων που έχουν υποστεί το μέτρο της "διαθεσιμότητας" και έχουν  κερδίσει την προσωρινή διαταγή ή τα ασφαλιστικά μέτρα, βαραίνει αποκλειστικά τη δημοτική αρχή που αυταρχικά αγνοεί τις δικαστικές αποφάσεις και παρανομεί.  

δημοσίευσε ...