Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τον "έφαγε" η διαθεσιμότητα;

Σοκ στη Λαμία από τον θάνατο του Νίκου Λαμπίρη

Ο Νίκος Λαμπίρης ήταν ένας από τους 12 υπαλλήλους του Δήμου Λαμίας, που πρόσφατα είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα....

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από τον ξαφνικό χαμό του στενού συνεργάτη του δημάρχου Λαμιέων Νίκο Λαμπίρη, που έφυγε μόλις 39 ετών.
Σύμφωνα με το LamiaReport, ο Νίκος ήταν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής με την παρέα του σε κεντρικό καφέ της πόλης. Στη συνέχεια πήγαν σε ουζερί, επίσης στο κέντρο της Λαμίας και αμέσως μετά σε φιλικό σπίτι στην Αγριλιά. Όλα κυλούσαν όμορφα και τίποτα δεν έδειχνε το κακό που έρχεται.

Στις 21:30΄ την στιγμή, που ο Νίκος Λαμπίρης πήγε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, δεν αισθάνθηκε καλά και σωριάστηκε στο έδαφος. Μάλιστα στη προσπάθειά του να κρατηθεί από μια φίλη του, που ήταν ακριβώς δίπλα του, την έριξε και αυτή στο έδαφος.

Οι φίλοι του αμέσως ειδοποιούν το ΕΚΑΒ και ο Νίκος στις 22:00΄ διακομίζεται στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Οι γιατροί διαπιστώνουν ότι δεν έχει καθόλου σφυγμό, ωστόσο προσπαθούν να τον επαναφέρουν με ηλεκτρικές ανατάξεις, αλλά δυστυχώς είναι πολύ αργά.

Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί συνάδελφοι και φίλοι από το Δήμο Λαμιέων, που περιμένουν με αγωνία ένα καλό νέο, το οποίο όμως δεν έρχεται ποτέ.

Λίγο πριν τις 23:00΄ οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι ο Νίκος είναι νεκρός. Η σορός του θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα για να γίνει την Δευτέρα νεκροψία νεκροτομή.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που δεν είχε κανένα άλλο στον κόσμο, παρά μόνο τον Νίκο.

Τον "έφαγε" η διαθεσιμότητα;

Ο Νίκος Λαμπίρης ήταν ένας από τους 12 υπαλλήλους του Δήμου, που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Τον τελευταίο μήνα σταμάτησε να πηγαίνει στο Γραφείο Τύπου όπου εργαζόταν μαζί με τον Βαγγέλη Κολώνια.

Όπως είπαν στο LamiaReport συνάδελφοι και φίλοι του, αυτό τον είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά.

"Ο Νίκος πήγε "σκασμένος". Τον έφαγε η διαθεσιμότητα. Να το γράψετε αυτό, για να το διαβάσουν αυτοί που παίρνουν αποφάσεις στο πόδι, με απρόβλεπτες συνέπειες. Να γράψετε επίσης πως ακόμη ένας υπάλληλος του Δήμου, οικογενειάρχης, είχε καρδιακό επεισόδιο λόγω διαθεσιμότητας και νοσηλεύεται στην Αθήνα..", είπε στο LamiaReport συνάδελφος του, με δάκρυα στα μάτια, έξω από τα επείγοντα του Νοσοκομείου.

Πηγή : newsit.gr

δημοσίευσε ...