Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΕ – ΟΤΑ : όχι στη ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης απορριμμάτων

Ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ – ΟΤΑ για την προκήρυξη 3ωρης Στάσης Εργασίας των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι. 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 το πρωί έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΚΑΙ ΜΩΡΑΪΤΗ – ΑΘΗΝΑ) για την 3η δημοπρασία του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Δυτική Αττική (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ)

ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 – 10.30 το πρωί
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α.
 
Την ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 διεξάγεται η τρίτη Δημοπρασία του σχεδίου της τρικομματικής συγκυβέρνησης, του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και του  κ. Γιάννη Σγουρού που προωθούν την εκχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων με την διαδικασία των Σ.Δ.Ι.Τ. για 27 χρόνια στα μεγάλα επιχειρηματικά, εργολαβικά και εκδοτικά συμφέροντα. Η 3η δημοπρασία αφορά την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στη Δυτική Αττική (Άνω Λιόσια).

Σε εφαρμογή προγενέστερης απόφασης η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., προκηρύσσει 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι για το προσωπικό του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Την ίδια ημέρα, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ εργαζομένων και συνδικαλιστικών στελεχών στους Ο.Τ.Α. καθώς και κατοίκων των περιοχών που τους αφορά.

Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. της Δυτικής Αττικής καθώς και τους αιρετούς να αποφασίσουν και να συντονίσουν την συμμετοχή τους έξω από τα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν και Μωραΐτη-Αθήνα) προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά, εργολαβικά και εκδοτικά συμφέροντα και την οικονομική επιβάρυνση των Δημοτών.

Η αποφασιστική και δυναμική συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι η μόνη προϋπόθεση για να μην εφαρμοστούν τα σχέδια τους που μόνο στόχο έχουν την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών και την περιβαλλοντική καταστροφή της Αττικής.
Η ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...