Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΕ - ΟΤΑ : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α

Ανακοίνωση της Ε/Ε της ΠΟΕ - ΟΤΑ στους Συλλόγους - μέλη της για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 στις 11.00 το πρωί έξω από τα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν και Μωραίτη - Αθήνα) για να αποτραπεί το ξεπούλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Αττική στα μεγάλα επιχειρηματικά - εργολαβικά συμφέροντα.
ΤΡΙΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 – 11.00 το ΠΡΩΙ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α.

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 διεξάγεται η πρώτη Δημοπρασία του σχεδίου του  κ. Γιάννη Σγουρού που προωθεί την εκχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων με την διαδικασία των Σ.Δ.Ι.Τ. για 27 χρόνια στα μεγάλα επιχειρηματικά εργολαβικά και εκδοτικά συμφέροντα. Η δημοπρασία αφορά την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Βορειοανατολική Αττική (Γραμματικό).

Σε εφαρμογή προγενέστερης απόφασης η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., προκηρύσσει στάση εργασίας την ΤΡΙΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι για το προσωπικό του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Την ίδια ημέρα στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ εργαζομένων και συνδικαλιστικών στελεχών στους Ο.Τ.Α. καθώς και κατοίκων των περιοχών που τους αφορά.

Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. της Βορειοανατολικής Αττικής καθώς και τους αιρετούς να αποφασίσουν και να συντονίσουν την συμμετοχή τους έξω από τα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν και Μωραΐτη-Αθήνα) προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα και την οικονομική επιβάρυνση των Δημοτών.

Η αποφασιστική και δυναμική συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι η μόνη προϋπόθεση για να μην εφαρμοστούν τα σχέδια τους που μόνο στόχο έχουν την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών και την περιβαλλοντική καταστροφή της Αττικής.


Η ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...